Predĺženie termínu prihlasovania projektov do 6. ročníka súťaže PROKOP 2015 do 07. 09. 2015 (do 24:00)

Predĺženie termínu prihlasovania projektov do 6. ročníka súťaže PROKOP 2015
do 07. 09. 2015 (do 24:00)

Bratislava, 31. august 2015: Asociácia PR Slovenskej republiky (APR SR) vyhlasuje šiesty ročník súťaže PR projektov – PROKOP 2015, do ktorej sa môžu prihlásiť agentúry, spoločnosti, organizácie verejnej správy, ako aj mimovládne organizácie, a to s projektami, ktoré začínali v roku 2013 a ich pokračovanie a výstupy boli v roku 2014, resp. projekty s dobou začiatku 4Q 2014 a ukončením v 1Q 2015.

Termín zasielania PR projektov končí 07. septembra 2015 o 24:00 hod.

Slávnostné odovzdanie cien sa uskutoční 05. Októbra 2015 v Bratislave.

Súťažné kategórie

Hlavné kategórie:
A.    Corporate Communications
B.    Business to Business PR
C.    Business to Consumer PR
D.    Community Relations
E.    Internal Communication

Špeciálne kategórie:
A.    Best media placement
B.    Digitálne PR
C.    Regional Community Relations
D.    Event PR
E.    Vládne a politické PR
F.     Spoločenská zodpovednosť, filantropia a PR pre neziskové organizácie

Počet prác, prihlásených do jednotlivých kategórií od jedného prihlasovateľa nie je obmedzený.

Podrobné informácie a podmienky súťaže PROKOP 2015, kalendár súťaže, Štatút súťaže ako aj online formuláre na prihlasovanie projektov na stránke: www.asociaciapr.sk alebo www.aprsr.eu

Viac informácií Vám poskytne:
Svetlana Waradzinová, generálna sekretárka APR SR prokop@aprsr.eu alebo waradzinova@gmail.com, 0903 430 427.