VÝZVA NA PREDLOŽENIE PROJEKTOV do 6. ročníka súťaže najlepších PR projektov, realizovaných počas roku 2014

VÝZVA NA PREDLOŽENIE  PROJEKTOV

D.     Event PR

E.     Vládne a politické PR

F.     Spoločenská zodpovednosť, filantropia a PR pre neziskové organizácie

Súťaž PROKOP 2015 prejde tento rok viacerými zmenami, hlavne čo sa týka hodnotenia projektov. APRSR koncipuje nové a širšie zloženie poroty, v ktorom bude výrazné zastúpenie osobností z PR odvetvia (a osobnosti reprezentujúce jednotlivé kategórie) , projekty sa budú posudzovať dvojkolovo nezávislým elektronickým hlasovaním všetkých členov poroty. Následne sa stretne kmeňová porota, ktorá bude rozhodovať o hlavných cenách a Grand Prix PROKOP 2015. Podrobnosti budú zverejnené na webstránke APRSR.

Počet prác, prihlásených do jednotlivých kategórií od jedného prihlasovateľa nie je obmedzený.

Projekty prihlásené v Hlavnej kategórii môžu byť prihlásené aj do Špeciálnej kategórie. Avšak každý projekt musí byť samostatne prihlásený do jednotlivých kategórií.

Prihlášky sa prihlasujú online na stránke:

www.asociaciapr.sk alebo www.aprsr.eu – sekcia PR PROKOP – Prihlasovanie projektov v predpísanej štruktúre. Prihlasovateľ má právo priložiť do 10 obrazových súborov (jpg, png, gif v celkovej veľkosti max. 10 MB) a video (max. 3 min film, 12 MB - .avi).

Rozsah popisu prihláseného projektu je 1 strana (1800 – 2300 znakov), štruktúru si určuje každý prihlasovateľ samostatne.

(Odporúčaná štruktúra prihlášky – nie je záväzná: Zhrnutie projektu / dôvody pre ocenenie;  popis komunikačných príležitostí a rizík, ktoré projekt riešil; informácia o výskumoch, realizovaných pred uskutočnením projektu; vysvetlenie zvoleného strategického postupu; popis realizovaných fáz a aktivít projektu; prehľad dosiahnutých výsledkov s dôrazom na dopad projektu na podnikanie, obchodné výsledky a reputáciu zadávateľa. )

Podrobné propozície nájde prihlasovateľ v Štatute súťaže Prokop na webovej stránke.

Počas slávnostného odovzdávania cien bude po tretíkrát vyhlásená aj PR osobnosť roka.

V ten istý deň je plánovaná aj odborná konferencia APRSR v spolupráci s ICCO (www.iccopr.com), na ktorej vystúpi medzi inými aj Maxim Behar, CEO & Chairman of the Board M3 Communications Group, Inc. a prezident Hill+Knowlton Strategies a ďalší reprezentanti vedenia ICCO a globálnych PR agentúr. Konferencia sa chce venovať novým trendom a etike v PR biznise.

Za každý podaný návrh zaplatí prihlásená členská agentúra APRSR 100 euro, nečlenská agentúra, prípadne iný typ prihlasovateľa 200 euro.

Viac informácií Vám poskytne Svetlana Waradzinová, generálna sekretárka APRSR waradzinova@gmail.com, prokop@aprsr.eu alebo 0903 40427.