EsPResso Special Edition – Čo nás čaká v budúcnosti PR a komunikácie

19. apríl 2018, 9:00 -12 :30 hod., Hotel Falkensteiner, Pilárikova 5, Bratislava Pri príležitosti stretnutia najvýznamnejších svetových odborníkov na PR komunikáciu z ICCO /International Communications Consultancy Organisation/v Bratislave, ktoré hosťuje APRSR, Vás pozývame na špeciálnu edíciu EsPRessa dňa 19. apríla od 9:00 hod. EsPResso je pravidelný formát Asociácie PR agentúr SR, na ktorom speakri z branže prezentujú prípadové štúdie, trendy v PR a aktuálne kampane. Podujatie je určené odborníkom z PR zo strany agentúr i klientov, freelancerom, študentom, marketingovým novinárom a blogerom, ktorí môžu na vybrané témy so speakrami diskutovať a vymieňať si vzájomné skúsenosti. Program: 8:30 Registrácia 9:00-9:20 Elise Mitchell prezidentka ICCO, Founder & Chairman, Mitchell Communications Group, CEO, Dentsu Aegis PR Network Aktuálne trendy v public relations a komunikácii 9:20 – 9:40 Jean-Leopold Schuybroek bývalý prezident ICCO, bývalý spolumajiteľ Interel / Seesame na Slovensku Ako sa zmenila PR profesia za 30 rokov 9:40 – 10:00 Nitin Mantri viceprezident ICCO, CEO a partner, Avian Media, New Delhi Technológie, ktoré definujú budúcnosť v PR - automatizácia a umelá inteligencia, dopad na PR biznis 10:00 – 10:40 Diskusia so speakrami, moderuje Michaela Benedigová 10:40 – 11:00 Coffee Break 11,00 – 11:20 Newton Media Vývoj mediálneho obsahu na Slovensku 11:20 – 12:30 PR trh v strednej a východnej Európe Panelová diskusia, moderuje Michaela Benedigová Jan Kučmáš, APRA, CEO Ami Communication, Česká republika Andras Sztaniszlav, HuPRA, Maďarsko Martin Mazag, prezident APRSR, Managing Director PRime Time, Slovensko Čo určuje stav a rozvoj trhov v krajinách CEE? Spoločné a rozdielne problémy v našich krajinách, vplyv politického prostredia, vývoj mediálneho trhu, sociálne médiá, trendy v komunikácií a PR, lokálne vs globálne značky, najperspektívnejšie oblasti. 12:30 Obed a networking Registrovať sa môžete na jana@prokop.online , registračný poplatok je 70 eur bez DPH a zahŕňa i bufetový obed. POČET MIEST JE LIMITOVANÝ