EsPResso - nový formát APRSR

Asociácia public relations Slovenskej republiky /APRSR/ štartuje nový raňajkový formát, kde sa môžete na aktuálnych príkladoch z praxe dozvedieť ako vie PR zmeniť verejnú mienku. POWER OF PR Čo je vlastne to “public relations”? Ako funguje? Čím je unikátne v porovnaní s reklamnými či digitálnymi kampaňami? Príďťe si vypočuť tri rôzne PR projekty tejto jesene, ktoré dokumentujú “power of PR” a diskutovať s ich tvorcami. KTO SÚ SPÍKRI V kríze nie ste sami Zo zákulisia komunikácie aktuálnej témy dvojitej kvality z pohľadu združenia, ktoré zastupuje viacero dotknutých subjektov. LUBOMÍR TUSCHSCHER – výkonný riaditeľ Slovenského združenia pre značkové výrobky / SZZV Miléniálske leto a návrat do školy Ako Milka zobrala generáciu ´´Z´´ útokom FILIP ŠVAŇA – managing director PR Konektor Scavenger hunt v IKEA Ako sme prostredníctvom Scavenger hunt-u hravým spôsobom predstavili slovenským vlogerom a blogerom nový set – up obchodného domu IKEA, novinky v sortimente a nový katalóg na rok 2018. ALEXANDRA STRAPÁKOVÁ – Accout Manager, Seesame Event sa uskutoční 25. Októbra od 8.30 hod. v kaviarni Monsters Café, Rusovská cesta 50 – 56. Registrovať sa môžete na jana@prokop.online. Vstupné je 6 eur s DPH, suma zahŕňa vstup, kávu a skvelé raňajky!