Seesame Communication Experts

2 741 000  EUR

Čisté prijaté honoráre za PR služby 2015

2 250 000  EUR

AIFP, Alfa Bio, AOP, Aupark, A.T.Kearney, BevCan Capco, Danone, Dell, DKV, Dr. Oetker, Electrolux, Envidom, Ferring, Foxconn, Henkel, Hubert J.E.,  IKEA Bratislava, IKEA Industry AB, ING Poisťovňa, ISOVER, J&TRE, Janssen, Karlovarské minerálni vody, KUPS, Lanxess, Lundbeck, Medirex, MSD, MVM Hungarian Electricity, Nafta, OVB Allfinanz, Pfizer, Pleuran, Poisťovňa Union, PosAm, RACIO, Ribera Salud Infraestructuras,  Samsung, Shell, Schneider Electric, SLOVAKIA RING, Slovalco, Sony, SPP, TetraPak, TNT, UVEA Klinika, YIT, Združenie pre rozvoj investícií

V roku 2016 bude SEESAME oslavovať 20 výročie a je dlhodobo lídrom na trhu, rozvíjajúci sa v integrovanej komunikácii, digitálnej oblasti a výskume, v minulom roku sme výrazne posilnili public affairs. Tieto aspekty stáli za mimoriadne úspešným rokom 2015.

Pozorujeme tendenciu komoditizácie trhu a zvýšenej aktivity freelancerov, ktorí poskytujú služby za mimoriadne nízke ceny, zodpovedajúce cene aj v aspekte kvality aj inovácie. Týka sa to najmä media relations a social media. Z pohľadu agentúry s vysokou pridanou hodnotou treba preto neustále inovovať biznis model a služby, aby sme dokázali komoditizácii trhu čeliť.