PRime time

Managing Director

1998

1 010 000 Eur

Čisté prijaté honoráre za PR služby 2015 (podľa schválenej metodiky)

870 000 Eur

Komplexné komunikačné a PR služby

CCC, ČSOB Skupina, EPSON, Kúpele Trenčianske Teplice, Lenovo, NaturaMed Pharmaceuticals, Polus City Center, Immofinanz, Rigips, Sony Mobile, Intrum Justitia, GEFCO, Coca-Cola Hellenic, Daylong, Nestlé, RECobal, Heureka.sk, Fruxi Fresh

Rok 2015 charakterizovala vyššia špecializácia agentúry na jednotlivé oblasti PR komunikácie – vytvorili sme osobitné tímy pre lifestyle a B2B a vytvorili sme tiež oddelenie grafického dizajnu. Veríme, že práve táto špecializácia pomôže priniesť našim klientom najnovšie nástroje a prístupy, a samozrejme aj lepšie výsledky.

Aj v minulom roku pokračoval záujem klientov o PR služby, čoho dôkazom bolo viacero tendrov významných domácich a medzinárodných značiek. Pokračuje tiež prelínanie výkonov jednotlivých typov agentúr, čoho výsledkom je, že PR služby dnes ponúkajú často aj digitálne či reklamné agentúry. Tým na druhej strane obvykle chýba komplexnosť kvalitných PR agentúr a nie je pre klientov jednoduché sa v tejto ponuke správne zorientovať.