Neopublic Porter Novelli

www.neopublic.sk

Porter Novelli

Roman Zahorec

Všetci ľudia v agentúre sú kľúčoví

2000

1,143,560 EUR

Čisté prijaté honoráre za PR služby 2015 (podľa novej metodiky)

986,770 EUR

Strategické poradenstvo, media relations, produktová a korporátna komunikácia, public affairs, monitoring a analýzy, event manažment, digital, tréningy, interná komunikácia, nákup médií, web development

P&G, HP, Siemens, Tatra banka, Savencia, Valeant pharmaceuticals, Gratex, SZZV, MED-EL, x-bionic, SPP, Clickbakers, SGPS, Starland

Aj v roku 2016 sme sa sústredili na efektívnu komunikáciu. Pracovať s klientom tam, kde má cieľovú skupinu, využívať komunikačné kanály, ktoré dávajú zmysel a nakoniec samozrejme to všetko dodať za rozumnú cenu. Páči sa nám, že klienti oceňujú náš strategický prístup ku komunikácií, dlhodobo profesionálne vzťahy s médiami a náš kreatívny pohľad na problém klienta. Naplno využívame náš česko-slovenský potenciál. Už skoro 20 % výnosov máme od klientov, ktorí rozmýšľajú česko-slovensky.

Za rok 2015 sme nezaznamenali zmenu v trende, ktorú cítime pri pohľade na komunikačný biznis. Klienti očakávajú rýchle víťazstvá, rozmýšľame viac krátkodobo a kampaňovito. Za hlavný faktor výberu agentúry sa považuje stále cena. Klienti tlačia na efektivitu a pridanú hodnotu. Agentúry budú čím ďalej viac bojovať o talent a udržanie kvalitných seniorov.