Grayling

- - - - - -

1998 v SR, 1985 v UK

Grayling neposkytuje údaje za jednotlivé trhy samostatne

Čisté prijaté honoráre za PR služby 2015 (podľa schválenej metodiky)

Grayling neposkytuje údaje za jednotlivé trhy samostatne

Corporate communications, Public affairs, FDI support, Crisis management, Corporate reputation management, Consumer & Brand PR, Event management, Investor relations

Visa Europe, Kaspersky Lab, Towercom, Google, IBM, Pokerstars, UKTI, Nissan, Herbalife, Kapsch, flydubai

Grayling sa naďalej zameriaval na rozvoj aktivít strategického poradenstva a služieb predovšetkým v oblasti korporátnej komunikácie a public affairs. Rozšírili sme portfólio poskytovaných služieb aj v oblasti digitálnych médií a kreatívnych riešení prostredníctvom využitia globálnych tímov agentúry Grayling, vrátane interného kreatívneho štúdia a digitálneho tímu.

Firmy stále viac presúvajú prostriedky do digitálnych kampaní integrovaných s tradičnými nástrojmi PR. Pokračuje

fragmentácia a zároveň špecializácia komunikačných agentúr na jednotlivé časti komunikačného mixu. Mediálny trh naďalej zažíva zmeny z pohľadu vlastníckych vzťahov, čo je trend viditeľný už posledných niekoľko rokov a je pravdepodobné, že bude pokračovať.