Media & Communication Consulting

Media & Communication Consulting, spol. s r.o.

Liptovská 2/A, 821 09 Bratislava

+ 421 2 53 41 00 85

+ 421 2 53 41 00 85

mcc@mcc.sk

www.mcc.sk

Pleon-Impact (ČR), rámcová zmluva o spolupráci

Katarína Droppová

Katarína Droppová, Eva Šoucová

Čisté prijaté honoráre za PR služby 2015 (podľa schválenej metodiky)

Komplexný komunikačný a marketingový servis, príprava stratégií, media relations, brand management, korporátne a produktové PR, issue management, krízová komunikácia, sponzoring a imagemaking, komunikačné tréningy, manažment špeciálnych udalostí, pravidelný monitoring aktivít a PR výstupov, social media marketing, full produkčný servis, media buying and planning, creative ideas

Climax, Helen Doron Slovakia, METRO Cash & Carry, Nikon, Pernod Ricard Slovakia, SASS, Terézia Company, Tchibo, Triola Underwear, Vodax, VÚB banka, Weber Stephen

Výhra slovenského kola Young Lions a účasť na Medzinárodnom festivale kreativity Cannes 2015, posilnenie online, digitál a social media služieb, ako aj produkčného servisu.

PR prináša kreatívne idey, ktoré sa dajú využiť a transformovať nielen do ATL mixu, ale aj do ďalších BTL kanálov (online, digitál, sociálne siete, eventy,..). Navyše odjakživa pracuje s teraz tak populárnym spojením Native Content.

Kvalitné PR je v interakcii s rôznymi cieľovými skupinami cez rôzne komunikačné kanály, výborné media relations a zaujímavý obsah – PR by tak malo byť nosným pilierom štandardnej komunikácie každej značky, produktu či služby.